En Kaliteli Gıda Paketleme

En Kaliteli Gıda Paketleme

 

En Kaliteli Gıda Paketleme hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Güven Printing ailesi olarak birçok sektörde size yardımcı olmaktayız. Bu yardımlarımız arasında teşhir standı hizmeti, karton kutu hizmeti, baskı hizmeti, tipografik baskı hizmeti, ofset baskı hizmeti, tifdruk baskı hizmeti ve ambalaj hizmeti gibi birçok hizmeti A kalitede yerine getirmekteyiz.

Verdiğimiz bu hizmeti birçok büyük marka ile de kanıtlamaktayız. Bu markalardan bir kaçı;

 

Nestle,

P&G,

CocaCola,

Pepsi,

Ülker,

Loreal Paris,

Molped,

Microsoft,

 

Güven Printing Ailesi olarak 2001 yılından beri sizlere hizmet vermekteyiz. Tecrübeli yönetici kadromuz ve alanında uzman ekip arkadaşlarımız ile sizlerle birlikte büyümekteyiz. Sektörün ileri gelen isimleriyle yaptığımız çalışmalarımıza referanslar kısmından bakabilirsiniz. Pratik ve hesaplı fiyatlarımız ile sizlerin yanındayız.

 

Firmalar için üretilen ve katılım gösterdikleri fuar, yarışma ya da sunumlarda kullandıkları En Kaliteli Gıda Paketleme, tanıtacağınız ürünün daha hoş, kaliteli ve düzgün durması için önemli ölçüde katkı sağlar. Bu stantlar marka imajınıza uygun olarak tasarlanır ve yapım aşamasına başlanır. Özellikle sunumlar ve fuarlar da çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi olmaktadır.

 

Markanızın imajına uygun olan teşhir stantları ile sizlere sağladığımız ürünlerle başarılı bir şekilde tanıtım ve sunum yapabilirsiniz. Özellikle modern görüntüsü ve tanıtım, fuarda size ayrılan alanın ölçülerine uygun şekilde oluşturduğumuz ürünlerde firmanızın daha uzun süre akıllarda kalmasını da sağlamaktadır.

 

En Kaliteli Gıda Paketleme Avantajları Nelerdir

 

Kuşkusuz ilk sırada olan avantaj büyüleyici ve akılda kalıcı bir görünüme sahip olmasıdır. Genel olarak mdf ve sunta kullanılarak yapılan üretilen ürünlerimiz sayesinde istediğiniz tasarımı oluşturmada kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca kullandığımız malzemeler sayesinde sağlam ve tasarımda iyi bir yere sahip olabilecek tasarım sağlar.

 

Avantajlarından sayabileceğimiz bir başka özelliği ise firmaya, kuruluşa veya kişiye özel olarak tasarlanabilmesidir. Firma isteği üzerine oluşturulan tasarımlarımız metrekare cinsinden üretilmektedir.

 

Stantların içerisinde elektrik ve aydınlatma tesisatı koyulması gerekmektedir. Oluşturulan aydınlatmalar sayesinde tanıtım yaptığınız ürünün dikkat çekiciliğini arttırmaktadır. Bu sayede diğer rakip firmaların önüne geçebilirsiniz.

 

En Kaliteli Gıda Paketleme hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.